Mennyi az esélyem, hogy egy angol fősulira be tudok kerülni mondjuk történelem szakra?
Itthon végig kitűnő voltam történelemből és nagyon érdekel a háborúkkal kapcsolatos dolgok. Álmom egyszer ha majd kicsit idősebb leszek,hogy tanítsak törit de nem itthon akarok tanulni mert nincsen pénzem és a szüleimnek sem. Van esetleg olyan aki kint tanul? Tudna mesélni róla milyen a szint?
Köszi!
"ha majd idősebb leszek"
gondolom, akkor nem most állsz felvételi előtt.
Lehet, addigra nem lesz Orbán. ;)
Egyébkénét én sem vagyok fideszes, de ne haragudj, ha ennyire kened-vágod a törit, hogy nevezheted ezt diktatúrának? Tudod, mi az a diktatúra?
Egyébként itthon is lehet melót találni, meg megélni nekem sikerül...
22F (ELTE BTK)
bocsi, a kerdeshez nem tudok erdemben hozzaszolni, de ha nincs penzed tenyleg ne menj ki a semmibe!! semmi sem garantalja hogy kapsz majd melot, en kb. fel evig kerestem (igaz, nem Angliaban). eloszor keress munkat ES lakhatast, ha ez megvan akkor ok. mert aztan Angliaban ragadni ugy hogy esetleg nincs penzed hazautra sem, eleg gazos helyzet.
egy kulfoldi fosulis aki melozik is
Én is éppen történelem politika nemzetközi tanulmányokra jelentkeztem itt Angliában. Egy egyetemtől már kaptam ajánlatot, úgyhogy ha tanácsra vagy épp segítségre lenne szükséged, írj bátran. Megsúgom, otthonról én sem kapok támogatást, de az a jó, hogy egyes egyetemeken idekint, ha azt látják, hogy tehetséges vagy a választott tárgyadban, és bármit megtennél azért, hogy bekerülj, akkor támogatnak. Mindenre van megoldás :)
Üdv, Nóri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!