Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Mennyi az esélyem, hogy egy...

Mennyi az esélyem, hogy egy angol fősulira be tudok kerülni mondjuk történelem szakra?

Figyelt kérdés

Itthon végig kitűnő voltam történelemből és nagyon érdekel a háborúkkal kapcsolatos dolgok. Álmom egyszer ha majd kicsit idősebb leszek,hogy tanítsak törit de nem itthon akarok tanulni mert nincsen pénzem és a szüleimnek sem. Van esetleg olyan aki kint tanul? Tudna mesélni róla milyen a szint?

Köszi!

2012. nov. 5. 15:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hol milyen...nyilvan Cambridge es Oxford szintjet iszonyatosan nehez megugrani, akkor is, ha elotte Etonban tanultal, egy London Metropolitan-t meg konnyu. A tandijat fedezo osztondijak mint Eu allapolgar kaphatsz, de a koltsegeidet fedezot csak akkor, ha harom evet eltoltottel NB-ben. Osztondijakat egyes egyetemek adnak, de nem egyszeru, es tavolrol sem garantalt a dolog.
2012. nov. 5. 18:22
 2/8 Dubi ***** válasza:
Ha nincs pénzed, pont hogy nem kéne külföldre menned.
2012. nov. 6. 09:12
 3/8 A kérdező kommentje:
Jó de ott még lehet munkát találni de az itthoni Orbán féle diktatúrában mit lehet csinálni? Mert esélyt sem adnak semmire mert a szegényeknek nem lehet előrelépni itthon...akkor majd kint! :)
2012. nov. 6. 10:42
 4/8 anonim ***** válasza:

"ha majd idősebb leszek"

gondolom, akkor nem most állsz felvételi előtt.

Lehet, addigra nem lesz Orbán. ;)

Egyébkénét én sem vagyok fideszes, de ne haragudj, ha ennyire kened-vágod a törit, hogy nevezheted ezt diktatúrának? Tudod, mi az a diktatúra?

Egyébként itthon is lehet melót találni, meg megélni nekem sikerül...

22F (ELTE BTK)

2012. nov. 6. 14:30
 5/8 A kérdező kommentje:
Olvass nyugati (Német,angol oldalakat ezzel kapcsolatban) újságokat és ott le van írva minden. Az a baj,hogy annyira kicsinálta a szabad sajtót Orbán,hogy a legtöbb információ ki sem kerül a hétköznapi emberekhez. Igen én ezt diktatórikus irányításhoz tudom hasonlítani amit ő csinál és nem demokratikus! Sok sikert!
2012. nov. 6. 16:39
 6/8 anonim ***** válasza:

bocsi, a kerdeshez nem tudok erdemben hozzaszolni, de ha nincs penzed tenyleg ne menj ki a semmibe!! semmi sem garantalja hogy kapsz majd melot, en kb. fel evig kerestem (igaz, nem Angliaban). eloszor keress munkat ES lakhatast, ha ez megvan akkor ok. mert aztan Angliaban ragadni ugy hogy esetleg nincs penzed hazautra sem, eleg gazos helyzet.

egy kulfoldi fosulis aki melozik is

2012. nov. 7. 23:38
 7/8 NoraKelemen válasza:

Én is éppen történelem politika nemzetközi tanulmányokra jelentkeztem itt Angliában. Egy egyetemtől már kaptam ajánlatot, úgyhogy ha tanácsra vagy épp segítségre lenne szükséged, írj bátran. Megsúgom, otthonról én sem kapok támogatást, de az a jó, hogy egyes egyetemeken idekint, ha azt látják, hogy tehetséges vagy a választott tárgyadban, és bármit megtennél azért, hogy bekerülj, akkor támogatnak. Mindenre van megoldás :)

Üdv, Nóri

2012. nov. 10. 04:22
 8/8 oneluckybastard válasza:
biztos mimimum 3oo nettorol van szo.ahhoz agyhalottnak kell lenni ha nem veszed eszre,hogy egy giccses al nemzeti lozung jegyeben a szemedet is kilopjak.
2016. aug. 16. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!