Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Külföldön szeretnék tanulni,...

Külföldön szeretnék tanulni, hogyan álljak neki a keresésnek, hol tudok tájékozódni egyetemekről, képzési díjakról, képzésekről. Stb?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok februárban diplomázom, és ezután külföldön (Németország, Svájc, Ausztria, Dánia, USA, Anglia...stb) szeretnék tanulni mesteren vagy alapképzésen. Tudnátok segíteni abban, hogy hol tudok hiteles információt kapni az egyes országok egyetemeinek/főiskoláinak képzési rendszeréről, díjairól, lehetőségeiről? Esetleg tudtok javasolni országokat/iskolákat? Tapasztalatokat is szívesen várok!:)

2012. nov. 4. 10:25
 1/3 anonim ***** válasza:
A legegyszerűbb az hogy megnézed az egyetemek honlapját, írsz nekik emailt és hasonlók.
2012. nov. 4. 10:34
 2/3 anonim ***** válasza:

szerintem eloszor dontsd el, hogy milyen nyelven akarsz tanulni es/vagy hogy szeretnel-e fizetni az oktatasert, vagy nem. nyilvan USA es Anglia egy halom penz, Ausztria es Dania kvazi ingyenes. Svajc meg Nemeto. a 2 kozott valahol, ha jol tudom.

de a legegyszerubb tenyleg az, ha felmesz adott egyetem/fosuli honlapjara es korul nezel. idoigenyes, de az infok 90-95%-a fent szokott lenni tehat meg emailt se kell irnod.

2012. nov. 4. 19:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Google a barátod. De ha jövő szeptembertől kint szeretnél tanulni akkor húzz bele, mivel december a legtöbb egyetemre a jelentkezési határidő, és addig egy pár doksit be kell szerezni: leckekönyv fordítás, esetleg TOEFL vagy GRE vizsgák, stb.
2012. nov. 11. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!