Tanult valaki Izraelben? Mennyire veszélyes egy 19 éves lány számára?
Előző válaszadó...hát..ez meg mi volt. Nem tudom mire vélni.
De ha simán antiszemita vagy és csak a düh dübörög benned és rákerestél az "Izrael" kulcsszóra, örülj neki hogy nem a magyar állam millióit emészti fel a tanulása.
Ha meg nem ez a helyzet, hát akkor nagyon összezavarsz és fogalmazhatnál világosabban ahelyett hogy szidkozódsz
48%-os
Nagyon rosszul jatszod a szereped! Nem vagy te se zsido, se izraeli, es egyaltalan nem elsz Izraelben.
Egyszeruen HAZUDOZOL.
nem értem mit kell ezen veszekedni! Én most jöttem vissza Izraelből és 19 évesen tényleg ne menj szerintem! Mert amik kinn van most az kész káosz! Ha rám hallgatsz akkor egy kicsit később menj ki! És az utolsó 2 válaszlolónak még annyit hogy :
az utolsó előttinek:Ha legalább rádiót hallgatsz vagy eggyátalán van rádiód akkor te is tudhatod hogy mi van kinn Izrael és Palesztina között!
utolsó válaszolónak:Honnan tudod biztosan hogy nem Izraeli! Tudtommal még NEM IS ISMERED! Ne gyanusíts meg azzal hogy hazudik! Mert amikor kinn voltam találkoztam egy jó pár izraelivel akik magyart tanulnak! És az utolsó kettő válaszolóból is csak a zsidók utálata beszél!
U.I.: nem akartam vele senkit megbántani sajnálom! De amit itt magyarországon van emberszeretetből az fúú... Még Izraelben is jobban kijönnek egymással az emberek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!