Angol egyetemekre bekerülni, csak fizetés ellenében lehet?
Figyelt kérdés
Most nyáron érettségiztem, és hiába lettem kitűnő, nem lett elég pontom az egyetemi továbbtanuláshoz. Mivel félek,hogy az elkövetkező években nagyon sokat fognak változtatni az érettségi eljáráson, szeretnék már idén újra jelentkezni. Ám egyre inkább ott motoszkál a fejemben,hogy azt nem itthon szeretném. Viszont szüleim nem állnak olyan anyagi helyzetben,hogy az elképzeléseimet támogathassák. Az lenne a kérdésem,hogy esetleg angol egyetemre való jelentkezésnél a nyelvismereten kívül milyen kötelezettségek vannak? Mekkora lehet a tandíj? hogy néz ki a felvételi eljárás? Vagy bárki más tud valamilyen egyéb információt,amit fontosnak tart?2012. nov. 1. 20:56
1/3 Retekszisz válasza:
A tandíj azt hiszem, 9000 font évente, szóval valamivel 3millió forint felett van.
2/3 anonim válasza:
nem csak angliában tudsz angol nyelven tanulni, hanem más európai országokban is, ahogy nálunk is vannak angol nyelvű képzések. sok országban ingyenes az oktatás, viszont drága az élet. Angliában valóban nagyon magas a tandíj, de már 3-4000 font/év-ért is láttam. és a megélhetés is tényleg nagyon drága.
3/3 Dubi válasza:
Sztem olvasd el ezt, lusta vagyok bemásolni :D Felvételi menet meg opciók UK-ban:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__tanula..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!