Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Akik külföldön végzik az...

Akik külföldön végzik az egyetemet, voltak az elején nehézségeitek?

Figyelt kérdés
most kezdtem. Nehéz koncentrálnom, átlátnom a rendszert. Alapvetően jól beszélem a nyelvet, de természetes h bejön egy szaknyelv amit magyarul sem értenék. Nem megy olyan könnyen, mint reméltem. Ti h rázódtatok bele? Nem vagyok buta, tudom h képes vagyok rá, csak kicsit nehezen indul...
2012. okt. 23. 16:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Én is külföldön tanulok. Alapvetően nagyon élvezem, de ezek az első hetek, hát... pffff. Néha sírógörcsöm volt. Iszonyú sokat kell ide-oda rohangálnom. Nagyon fáradt vagyok. Ráadásul ma én hülye bementem egy borzalmas kajáldába és valami iszonyú kaját adtak... én meg megettem. Hát igen, meg kell tanulni, hogy mit lehet és mit nem egy idegen országban.

Meg hát persze a suli. Mikor beültem az első órámra, majdnem elbőgtem magam, mert semmit nem értettem belőle.

Ne add fel, kitartás, minden kezdet nehéz.

2012. okt. 23. 17:00
 2/6 A kérdező kommentje:

köszönöm, nagyon rendes vagy!!!

Én is elsírom magam olykor-olykor, totál butának érzem magam...

2012. okt. 23. 17:02
 3/6 anonim ***** válasza:

hu arra inkabb vissza se gondolok:D. inkabb nem fejtem ki bovebben hogy milyen volt, ezen a fazison mar tul vagyok szerencsere de maradjunk annyiban hogy minimum fel ev de inkabb 3/4 mire azt mondod hogy most mar flottul megy minden es helyrejott az eleted.

persze utana is lesznek dolgok meg amiket nem fogsz erteni, ha bejon 1 uj targy akkor pl. (ha nem egymasra epulo targyakrol van szo),mindig jon be uj szo amit nem ismersz. ez normalis...csinalja utanad barki aki ketelkedik!

annyit tudok mondani hogy tenyleg kitartas, tedd oda magad es a kemeny munkanak elobb vagy utobb meg lesz az eredmenye!!

2012. okt. 23. 18:50
 4/6 Dubi ***** válasza:
Én is kint tanulok, pont az első heteimet élem, sírógörcseim nincsenek, sőt, élvezem az angol nyelvet, bár a beszéd nem megy valami jól. Ez van, majd belejövünk, addig meg kitartás és fel a fejjel!
2012. okt. 23. 20:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor en jovore minden este sirni fogok ugy nez ki...:( Szep kilatasok, ha egyaltalan felvesznek.:)
2012. nov. 11. 22:04
 6/6 Dubi ***** válasza:
Dehogy fogsz... :D
2012. nov. 11. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!