Tanulás Angliában?
Figyelt kérdés
Ide olyan emberek véleményét járom elsősorban, akik megjárták már ezt az utat, azaz tanultak külföldön. :)2012. okt. 15. 10:55
1/3 anonim válasza:
Le tudnád irni hogy pontosan mi érdekel? Mert igy nem tudok érdemleges választ adni azon kivül hogy www.ucas.com ... kb. ez az angliai felvi.hu. Ezt olvasd át alaposan. Milyen terület/szak/suli érdekelne? Hány éves vagy? Anyagilag hogy álltok? Milyen jól beszélsz angolul?
2/3 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok, most 11-es gimiben. Humán szakon vagyok emelt angol-némettel. Azt mondják, hogy jó vagyok angolból (persze még messze-messze van mit fejlődni... :D). Konkrét szakot nem tudok még, média, grafika, fotózás, ill. angol nyelv és kultúra ami leginkább érdekel.
Főként a megélhetés lenne a legfontosabb, illetve, hogy egy átlagos anyagi helyzetű családból is helyt lehet-e odakint állni?
Előre is köszönöm válaszod.
2012. okt. 15. 18:45
3/3 anonim válasza:
Egy pillanatra azt hittem, hogy ti ugyanazok vagytok: http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__tanula..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!