Mit tegyek? Francia szakon jelentkezzek az Erasmus ösztöndíjra?
Figyelt kérdés
Ugye ez arról szól, hogy ki lehet menni külföldre(FR.o ba)fél évre.Lenne kedvem, de kicsit sok időnek tűnik ez,és ráadásul itt van a család, a barátom, akivel 6 éve lassan együtt vagyunk:( Mit csináljak? De imádom a franciát , minden álmom lenne ez.Egyébként 21 éves vagyok.2012. okt. 11. 15:09
1/3 anonim válasza:
Fél év úgy elrepül, hogy csak na. Ha meg a 6 éves kapcsolatod nem bír ki fél év távkapcsolatot, akkor az amúgyis halott. Szerintem menj, nagyon bánnád később ha nem mennél.
2/3 anonim válasza:
Ha jól állsz anyagilag és meg tudod oldani, hogy amúgy kimenj akkor nem feltétlenül kell. Ha nem akkor mindenképp. Nem tudom hogy mi a terved a francia szakkal de pl. tanitani a franciákról,az országról,szokásokról vagy akárcsak a nyelvtanról elég hiteltelen lesz úgy hogy soha nem voltál/éltél ott köztük. Sima nem szaknyelvi tolmácsoláshoz mondjuk elég talán ha felsőfok fölött beszélsz. Félév hamar elrepül, főleg ha sok új dolog, környezet, ember vesz körül:)
3/3 A kérdező kommentje:
Hát máshogy sajnos nem tudnám megoldani, nem állok olyan jól anyagilag:S És igazából van egy szakmám is, minden álmom az lenne, ha egyszer ott élhetnék.
2012. okt. 15. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!