Bünügyi nyomozó szeretnék lenni Nagyon nehéz? Magyarországon mennyire lehet meélni ezzel a szakmával?
Figyelt kérdés
Bünügyi helyszínelő szeretnék lenni hány évig kell tanulnom és nagyon nehéz elvégezni ezt a szakot????2012. szept. 25. 19:20
1/5 anonim válasza:
Mondjuk a helyszinelo es a nyomozo ket total kulonbozo dolog :)
2/5 A kérdező kommentje:
Bünügyi helyszínelő...bocsi elírtam
2012. szept. 26. 17:37
3/5 anonim válasza:
Általános suli+Szakközépiskola+Tisztképző+Egyetem.
Havi 300-400 ezer forint.
Meg éri teljesen én is annak tanulok. Vagyis jövőre fogok. ><
4/5 Maki81 válasza:
Barátocskáim! Nagyon el vagytok tévedve a rendőri fizetések terén... Biztos forrásból mondhatom, hogy egy bűnügyi technikus - vagy az ámerikás sorozatoknak köszönhetően helyszínelő - nemhogy 300 - 400 ezret nem visz haza, de még a felét sem... - természetesen ehhez a családi pótlékot nem számoltam hozzá. Egyébként a HSZT- ben utána lehet nézni.
5/5 Maki81 válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=KYU8rWQLtOQ&feature=share
Kis szösszenet - a Zala Megyei Rendőr- főkapitányság Bűnügyi-technikai Osztályának vezetőjével beszélgetnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!