Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Bécsi egyetem? Milyen szakok,...

Bécsi egyetem? Milyen szakok, milyen nyelv?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A kérdésem a következő: van e a bécsi egyetemen gyógyszerészeti szak, és milyen nyelvű képzések vannak ezen a szakon?

"Csak" 4 évig tartó német nyelv tanulás elegendő e arra, hogy normálisan tudjak ott tanulni? Mi lesz a szakszavakkal? A német órákon nem tanítják meg pl. a kémiai szakszavakat.

Másik dolog. Magyar viszonylatban nézve mennyire drága? Mennyivel jobb az oktatás?

2012. szept. 24. 16:10
 1/2 anonim ***** válasza:

gyogyszereszet tuti van, gondolom a Medizinische Unin:). de szerintem oda felveteli is van...nezz utana neten!

attol fugg hogy 4 evig milyen intenziven tanultal nemetul, de igy elso korben azt mondanam hogy jovo evig van idod, gyurj meg ra! a kozepfok inkabb a nem eleg kategoriaba sorolando.

szakszavakkal en is szivok, azzal nem tudsz mit csinalni mert nincsenek ilyen jellegu tanfolyamok...egyszeruen szotarazol amikor nem ertesz valamit.

ha Unin tanulsz es nem FH-n akkor a tandij tulajdonkeppen 0. az elet viszont joval dragabb, foleg a lakhatas, a hus meg a tejtermekek. a tobbi ugy elmegy. ja, meg barmi ami szolgaltatas szektor az is draga (pl. fodrasz).

oktatas nem tudom mennyivel jobb, soha nem jartam egyetemre otthon. de az itteni diploma altalaban elismertebb mint egy Mo-i. az egeszsegugyben viszont jo a kepzes Mo-n ugyhogy ezt most igazabol nem tudom megvalaszolni:).

2012. szept. 24. 21:33
 2/2 Retekszisz ***** válasza:
Szia! AZ uni wienen van gyógyszerészet, a nyeltudásodat a 4 évből nem tudom megmondani, miylen, de az egészségügyi szakok elég húzósak nyelv szempontjából. A képzés nyelve természetesen német, nem tudom miért kérdezik ezt mindig...Az oktatás nem színvonalasabb szerintem, mint otthon, a megélhetés havonta 200ezer forint körül van.
2012. szept. 25. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!