Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » USA-ba fősuli vagy egyetem?

USA-ba fősuli vagy egyetem?

Figyelt kérdés

(Nem magyar egyetemről hanem közvetlen középsuli után USA-ba)

Már rengeteg evvel kapcsolatos kérdést végig olvastam de még nem értem. Azt szeretném tudni hogy működik ez. Pl. itt vagyok én. Le érettségizem ebben a tanévben utána nyelvvizsga majd 2 év szakmát tanulok (pincér) . Na ezután mi következik? Én Hotel manager-nek szeretnék tanulni vagy mindenképpen Vendéglátás-turizmus-Szálloda-hoz kapcsolódó ágazatban. Pl

Idegenforgalmi szakmenedzser

Vendéglátó szakmenedzser

Turizmus-menedzsment

Turizmus-vendéglátás

Vendéglátás-szálloda

Kinézek egy fősulit/egyetemet USA-ban ..... és mi következik ? mit kell tennem ? Hogy jelentkezem ? Mi alapján vesznek fel ? Van e ösztöndíj/állami támogatás ? Mennyit kell fizetni ? Hol fogok lakni / van e kollégium ? Lehet a fő suli mellet legálisan pincérkedni hogy eltartsd magad ? Aztán ha meg van a tanulmány akkor van-e nagyobb esélyed ott maradni és zöldkártyát kapni ?

Ehhez kérnék segítséget. Egyáltalán lehetséges ez így ? Te pl hogy csináltad ezt ? Vagy egyáltalán hogy is működik ez ? Köszönöm !!!!

2012. szept. 8. 14:54
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!