Angliai MPhil-képzések?!
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy tanári MA-val is jelentkezhetek egyéves Mphil-képzésre? Feltételezem, hogy igen, de jó lenne, ha olyanok válaszolnának, akik jártasak is a témában, mert én csak gondlom, hogy lehetséges. Köszönöm.2012. aug. 31. 10:23
2/3 anonim válasza:
Azt tudni kell, hogy az MPhil nagyon mast tud jelenteni a kulonbozo egyetemeken. Ket egyetem, Oxford es Cambridge eseteben ez a mesterdiploma (tobb egyeb mellett, de a legtobb lassan kihal). Mas egyetemeken az Mphil az MA folott all, annal magasabb rangu. Az szinte mindenhol igaz, hogy altalaban egy, ritkabban ket eves, elsopro tobbsegeben tanitott, de szinte mindenhol van 1-2 kutatasalapu MPhil is, ezeket magasabb szintukent kezelik.
Magyar diplomaval jelentkezhetsz Brit egyetemre, ennek smemi akadalya nincs. Az, hogy mit kovetelnek, egyetemenkent valtozo, nyilvan.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Tisztában vagyok vele, hogy milyen MPhil-képzésre szeretnék jelentkezni. Az én esetemben ez MA-diplomának felel meg, és ez elsősorban elméleti oktatást foglal magába.
2012. szept. 1. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!