Spanyolországba szeretnék menni nyelvet tanulni és dolgozni, de nem babysitternek! Milyen lehetőségek vannak még?
Figyelt kérdés
Küldöldi nyelvtanfolyamokra sajnos nincs pénzem, ezért godnoltam, hogy nyárra kimennék Spanyolországba, hogy gyakoroljam a nyelvet. CSinált már vki ilyet? Hogyan kezdet neki? Tapasztalatok?2009. júl. 16. 20:15
1/2 anonim válasza:
Van egy ismerősöm, aki a gazdasági válság előtt ment ki dolgozni, és nyelvet tanulni Ibizára. A válság miatt elvesztette az állását, haza kellett jönnie. Szerintem olyan magyar vállalkozót kell keresni, akinek kint van a vállalkozása, és tud alkalmazni. Tudomásom szerint elég rossz a helyzet Spanyolországban munkaügyileg. Egy másik ismerősöm rosszabbul járt Újzélandon, ők majdnem mindenüket elvesztették kint...
Mindazonáltal sok sikert kívánok, hogy összejöjjön a munka és a nyelvtanulás!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de én nem szeretnék kint maradni, csak megtanulni spanyolul, nyelvvizsgát csinálni és hazajönni. Hát én is remélem, hogy összejön a következő nyáron...talán addig lecseng a válság is.
2009. júl. 19. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!