Erasmussal tanulok szeptembertől 1 évet. Egybe fogom megkapni a pénzt vagy Félévenként?
Figyelt kérdés
szeptembertől egészen júniusig kapok minden hónapba kapok pénzt ? az ugye 10 hónapon keresztül ?2012. júl. 11. 18:10
1/8 anonim válasza:
amikor én voltam, max egy félévet támogattak és én azt egyben kaptam meg
2/8 anonim válasza:
Én is úgy hallottam, hogy egyben kapták meg.
3/8 anonim válasza:
Szószerint azt tudnám mondani, amit az első.
4/8 A kérdező kommentje:
értem ,de én nem Magyarországról megyek máshova...
Én Ausztriából jövök vissza 1 évet tanulni Budapestre.
és ott szó se volt arról hogy csak 1 félévet fizetnek.
Addig fizetnek amíg itt tanulok.
Csak azt nem tudom hogy egybe adják oda a pénzt vagy nem...
2012. júl. 17. 20:53
5/8 anonim válasza:
Ja, hát ha Ausztriában mások a szabályok, akkor meg pláne nem tudjuk, hogy hogy fizetik ki. Azt tudjuk, hogy Magyarországon egybe adják.
6/8 anonim válasza:
Nem,Magyarországon sem adják egybe. Ausztriában nem tudom, kérdezed meg.
Én először egy félévre kaptam meg,aztán hosszabbítottam az ösztöndíjat és megkaptam a 2. félévre is. Amúgy pont Ausztriába mentem,de az már mellékes. :D
8/8 A kérdező kommentje:
az összeg 80 %-t kaptam meg. Maradék 20 %-t akkor ha visszamentem Ausztriába és bemutatom, hogy ott voltam azaz Budapesten és az elvégzett tantárgyakat.
2012. okt. 18. 23:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!