Külföldi tanulmányt beszámítanak az egyetemek?
Figyelt kérdés
Úgy értem ha pl. 1 szemesztert külföldön járok egyetemre, akkor kérvényezhetem, hogy itt elfogadják, vagy halasztanom kell?2012. júl. 5. 19:39
1/4 reptoid válasza:
Kérvényezheted.
Ennek a sikerességéről beszélni viszont felesleges. Adott szaktól függ, meg hogy hol voltál kint és ott mit csináltál.
Nekem volt 1 év Törökországos kalandom, ahol nem emlékszem, hogy lett volna olyan estém, amin józan voltam, a számonkéréseket óvodás megírta volna, itthon meg kaptam érte ötven akárhány kreditet. :D
2/4 anonim válasza:
Azt azért tedd hozzá, hogy az 50 valahány kreditet "elfogadva" megjegyzéssel fogadták el, ami azt jelenti hogy nem kaptál érte ösztöndíjat. :) Legalábbis gondolom, mert nálunk így van. Egyébként igaz ami igaz, de ha már előre lefixálod a tanároddal hogy az adott kurzust (vagy kurzusokat) ők elfogadják-e az itthoninak, akkor ahogy hazajössz máris megy a pipa.
3/4 reptoid válasza:
Ösztöndíj... Álmodik a nyomor :D
4/4 anonim válasza:
Ha kreditindex alapján adnak nálatok ösztöndíjat akkor 50 kredit akárcsak ha 2-esre is teljesíted az már 5 körüli átlagot ad. Szóval azért nem mindegy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!