Tudnátok ajánlani pár európai vendéglátóipari iskolát? (jót, akár fizetőset)
Figyelt kérdés
Olyat ahol lehet hotel menedzsmentet tanulni, ahol vezető pozíció betöltéséhez kapok megfelelő oktatást (étterembe, hotel). Ismerem például a svájci BHMS sulit, de az nagyon.. nagyon nagyon drága. 2-3 max. 4 milliós tandíjat megengedhetünk magunknak. (amiben benne van az ellátás, szállás, könyvek és a pár éves oktatás stb. Angolból felsőfokú érettségim, franciából középfokú nyelvizzsgám van, németből egy alapfok... Szóval tudnátok nekem ilyen sulit ajánlani?:) (linkekkel, akár leírással, ha van tapasztalotok ilyenek:) Jövőre lesz az érettségim ezér kérdezem#egyetem #továbbtanulás #hotel #oktatás #étterem #külföld #érettségi #iskola #vendéglátás #vendéglátóipari iskola
2012. júl. 3. 15:59
1/3 A kérdező kommentje:
Nem muszáj Európában, a világ akármelyik részén, de leginkább Európa meg USA
2012. júl. 3. 16:03
2/3 Retekszisz válasza:
4 millióból svájcban kb. egy évnyi, máshol 2 évnyi megélhetést tudsz fedezni.
3/3 anonim válasza:
Ha Europa akkor spanyolorszagba kell menni igaz az egy kicsit drága. Én tudok Kanadaba par iskolat azok is nagyon jok. De ha nagyon olcso helyre akarsz menni ahol 100ezer ft bol megvan mindened a kaja a szallas es a tandij is akkor Thaifoldre kell menni ott is vannak jo iskolak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!