Hol lehet utánanézni, hogy milyen lehetőségek vannak külföldi továbbtanulásra?
Figyelt kérdés
Szeretnék külföldön egyetemre vagy főiskolára jelentkezni, de nem tudom hol lehetne utánanézni, hogy milyen iskolák, szakok vannak, hogy megy a jelentkezés.2012. jún. 27. 20:06
1/3 anonim válasza:
Az adott ország nagykövetségének a honlapját nézném meg elsőként. A külföld sok helyet takarhat, és a szakirányodat sem tudjuk, sem a nyelvtudásod, sem az anyagi helyzeted, de még az eddigi eredményeid sem. Így nem egyszerű segíteni.
2/3 anonim válasza:
Gugli. Erre így ennyit lehet mondani. Ha esetleg elmondod hogy melyik ország(ok) érdekel(nek), és milyen szakirány, akkor esetleg még lehet is valami pontosat mondani.
3/3 Dubi válasza:
Felveheted a kapcsolatot a Milestone szervezettel, akik konkrétan ezzel foglalkoznak. Persze ez időigényes, felvételi van, korlátozott létszám, és nem kevés pénzbe kerül (250-300K ft).
Én is tudok segíteni, ha vannak kérdéseid, és komolyabban érdekel a dolog. Az idei tanévben csináltam végig egy komplett felvételi eljárást UK-ba, sikeresen, és ősszel megyek ki tanulni, szóval tudok pár dolgot mindani. Írj privát üzit, ha szükséged van infókra ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!