Majd gimi után Oxfordban szeretnék tanulni, és a kérdésem az lenne, hogy milyen átlagnak kell lennie, hogy oda felvegyenek? Milyen költségekkel járna? Köszönöm előre is a válaszokat! :)
Szin 5-os atlag, kituno erettsegi emelt szintu targyakkal (vagy inkabb nemzetkozi erettsegi) a legalapabb dolog. Aztan beszelhetunk a versenyekrol amiket megnyertel -es nem a Bivalykereszturi mesemondo versenyrol van szo, nyilvan.
Felsofok folotti nyelvtudas szinten alap. Aztan, ha vagy eleg jo, hogy behivjanak interjura, akkor azokon is brillirozni kell. A felveteli rata nem tul magas...
2012. jún. 4. 04:15
3/7 anonim válasza:
Nézz utánna Angol forum okon és a kinti egyetemeknek is írhatsz bátran. Oxford ban magasak az elvárások. Sok olyan egyetem van azonban Angliában, ahol nem kell 100% ot teljesíteni.
2012. jún. 4. 16:27
4/7 anonim válasza:
Ez igy van. Oxford es Cambridge vilagszinten top 10 egyetem, tulzas nelkul, tenyleg csak a zseniket veszik fel, akik rendkivul komoly eredmenyeket tudnak felmutatni, de van meg 120 egyetem NB-ben, amikbol lehet valogatni: erosebb, gyengebb, stb.
2012. jún. 4. 21:25
5/7 anonim válasza:
Jól mondják a többiek, mielőtt a költségeken kezdesz gondolkozni, döntsd el magadban: képes leszel legalább 6 tárgyból kiemelkedően jó érettségire? Tudsz egy felsőfokú nyelvvizsgát bőven meghaladó szinten angolul? A választott szakodon (amit az egyetemen tanulni akarsz) rendelkezel minimum országos, de jobb esetben nemzetközi szintű eredményekkel?
Ha igen, szerintem akkor kezdj csak el utánanézni az egyéb dolgoknak.
2012. jún. 5. 12:30
6/7 anonim válasza:
Én úgy tudom nem, egy rokonom jár oda és felvételinél még asszem ilyen február körül kellett küldenie egy fogalmazást. Egy nyelvvizsga és eredmények - nagyon kiemelkedő eredmények. És hát igen, az Apáczaiba járt..
2012. jún. 30. 17:56
7/7 anonim válasza:
A nagyon kiemelkedo eredmenyek stimmel, de februarban mar mindenki tudja, hogy felvettek-e vagy sem. Pontosabban akiket nem hivnak be interjura, azokat hamarabb kiiertesitik, logikusan, akik eljutottak interjura, azokat altalaban december vegeig kiertesitik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!