Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Az EU-n belül van rá lehetőség...

Az EU-n belül van rá lehetőség hogy külföldön de a saját anyanyelveden tegyél kresz vizsgát?

Figyelt kérdés
Ausztriában élek,nincs jogsim de már nagyon kellene..németül beszélek de nem olyan jól hogy kresz vizsgát le tudnék tenni..voltunk egy autósiskolában ahol mondták h csak angolulvagy németül vizsgázhatok..érdemes máshol is megkérdeznem vagy tegyek le a vezetésről?ha valakinek van tapasztalata kérem irjameg!
2012. máj. 7. 13:57
 1/2 anonim ***** válasza:
ausztriaban elsz, hogy vizsgazhatnal magyarul? tanulj meg nemetul, vagy menj magyarorszagra vizsgazni. amugy a tablak meg a szabalyok minden nyelven ugyanaz. illene megtanulni az adott orszag nyelven....
2012. máj. 12. 16:10
 2/2 A kérdező kommentje:
na erre mondják ha nem tudsz okosat mondani ne szolalj meg. először is éltem görögországban és ott pl a saját anyanyelveden tehetsz vizsgátmert szgépes a vizsga nem szükséges hogy bárki kijavitsa, egy orosz és egy cseh bnőm is saját nyelvükön vizsgáztak le. másik példát is mondok: az egyik ismerősöm 15évvel ezelőtt Németországban görögül vizsgázott le az anyanyelvén.hopp!viszont itt ausztriában nem tudom mi a helyzet és mivel sok magyar él itt gondoltam lesz vkinek épitő jellegű hozzászólásana atied nem az volt. egyébként irtam hogy beszélek németül de nem annyira hogy le tudnék vizsgázni,a szomszédasszonynak egykávé mellett eltudom mesélni a bableves receptjét de egy vizsgán nyilván olyan szofordulatok is lehetnek amik bonyolultabbak mint a hétköznapi beszélgetés és gáz lenne félreértelmezés miatt elbukni, egyébként okoskám 3 nyelven beszélek folyékonyan plusz a németet most tanulom ugyhogy nem kell beszólni,amugy ha már itt tartunk pont ezértkéne a jogsi hogy a gyereket el tudjam vinni bölcsibe amig én nyelvtanfolyamra járok,ugyanis egyéves és nincs senkim aki vigyázna rá, ő meg nem hiszem hogy jól tűrné a nyelvórákat. ha meg megoldható lenne hogy Magyarországon vizsgázzak le nem irtam volna ki ezt a kérdést.. ugyhogy inkább ritkán szoljál de akkor okosat.. minősithetnélek de a válaszod minősit Téged nekem már nem kell megtennem.
2012. máj. 12. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!