Bécsi egyetem, hogyan jelentkezzek?
Figyelt kérdés
Most érettségizem és B tervnek szeretnék a Bécsi egyetemre jelentkezni, de nem tudom hogyan műűködik. Tudna valaki segíteni? Kötelező a német nyelvtudás vagy elég az angol felsőfokú nyelvvizsga?2012. máj. 3. 18:16
1/8 anonim válasza:
A német nyelvtudás előny, de szaktól függően van ez. Vannak angolul oktató egyetemek is. A jelentkezés is szaktól és egyetemtől is függ. Ha tudod milyen szak érdekel bátran szólj és én megérdeklődöm a jelentkezést az anyanyelvi németemmel.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon kedves tőled!:) A political science bachelor és a jog érdekelne!:) Szerinted jobban járok ha A bécsi egyetemet választom a két szak közül valamelyiken mintha a pázmányt nemzetközi tanulmányokon vagy politológián?:)
2012. máj. 3. 19:39
3/8 anonim válasza:
Hát ha külföldön szeretnél elhelyezkedni akkor hasznosabb valamelyik bécsi egyetem mint a pázmány ám ha csak itt akarsz egész életedben élni akkor végülis mindegy. Azért ajánlanám a külföldött.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Mindenféleképp külföldön szeretnék elhelyezkedni!:)
2012. máj. 3. 20:14
5/8 Retekszisz válasza:
Jaj, már megint mennek itt a hülyeségek. Az Universitat Wien-en egyetlen egy szak van angolul BSc-n/BA-n, az English and American Studies. De a jelentkezéshez mindenképpen szükséges német nyelvvizsga!
6/8 anonim válasza:
A jog elég kemény az Uni Wien-en, van ott ismerősöm, jó nagy a szórás. utána azzal nem is tudsz más országban elhelyezkedni.
7/8 anonim válasza:
nem, nem kell nyelvvizsga feltétlenül, ha nincs, akkor lehet nyelvi előkészítő félévekre járni. aztán ez után, egy nyelvvizsgával a zsebedben kezdheted el németül az egyetemet. menj dániába, ha angolul szeretnél tanulni ingyen.
8/8 Retekszisz válasza:
Az egyetemi tanulmányok megkezdéséhez kell nyelvvizsga! Az előkészítő félév alatt nincs egyetemista tanulói jogviszonyod, nem vagy egyetemista...az csak egy nyelvtanfolyam, amit az egyetem szervez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!