Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Mit jelent pontosan a STEOP?

Mit jelent pontosan a STEOP?

Figyelt kérdés
Hallottam már,hogy ezt a vizsgát le kell tenni első félévben bécsi egyetemen,de milyen feladatokat takar ez pontosan,és ez minden szakra érvényes?Azon kívül milyen nehéz? Van rá reális esély,hogy egy nem német anyanyelvű teljesíteni tudja?
2012. ápr. 13. 21:51
 1/3 anonim ***** válasza:
nem nagyon tudom milyen típusú feladat van benne, de azt hallottam h csak a hallgatók felének sikerül. (ezt nem tudom mennyire igaz)
2012. ápr. 13. 21:58
 2/3 Retekszisz ***** válasza:
Mindenhol van, ez a szűrés, mert ugye felvételi nincs. A szakon tanult tárgyakból van, olyan mint egy sima félévi vizsga, csak nehezebb, és ha nem sikerül, akkor nem egy félévet csúszol, hanem ki vagy rúgva. A hallgatóknak nem megy át a fele, kb. 2/3-a kibukik itt. A magyarok közül kb.10-15% az, akinek sikerül.
2012. ápr. 14. 00:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. ápr. 14. 21:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!