Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Volt kint valaki cserediák a...

Volt kint valaki cserediák a Dominikai Köztársaságban?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

szval hetek óta azon vívódom kimenjek-e cserediák valahova,de nekem a dominikai közt. tetszik és ezért szeretnék oda menni 1 évre.Viszont nem tudom...itthagyni mindent 1 évre,meg halasztani a suliban.Hát nemtudom,nagyon csábítóan hangzik ez az 1 év karib térség :D Árilag maga a csereprogramm se lenne épp megterhelő,tehát csak elkéne döntenem,hogy kimenjek-e vagy se.Esetleg van itt olyan aki volt kint élni,és tud mesélni a tapasztalatairól?Megköszönném.Szerintetek megéri kimenni 1 évre,vagy nem?

2012. ápr. 1. 15:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
nem voltam Dominikán, de ha ilyen lehetőséged van, ki ne hagyd!!!
2012. ápr. 1. 15:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
melyik szervezettel szeretnél menni?
2012. ápr. 8. 01:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Afs,vagy yfu,nemtudom még.
2012. ápr. 8. 12:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

második válaszoló vagyok!

én is szeretnék majd latin-amerikába menni cserediákként 2013 nyarától:) persze az afs-szel (már itt állapodtam meg:D).. :D és hogyhogy dominika? most nyáron mennél ?

egyébként ha afs-szel mész, nem muszáj halasztanod egy évet, tehetsz különbözeti vizsgát, és azzal a cserediák éved után ismét a saját osztályodba mehetsz vissza..;D

az meg, hogy 1 évre mindent itt kel hagynod.. nehéz, de valamit valamiért. ilyen lehetőséged csak egyszer van! :D nyelvet meg szinte tökéletesre meg lehet tanulni! nekem volt (most is van) cserediákom, és nagyon szépen halad a magyarral:)

2012. ápr. 9. 16:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Tudom hogy tehetek különbözeti vizsgát,de 17 tantárgyból...Hát necces,meghát tudod utána ha hazajönnék jönne a felsőoktatás és hiába mennék át kettesekkel mondjuk a különbözetin,ha utána érettséginél még nemtudom úgy az anyagot ahogy kéne :) ezekkel van az igazi gond,mert a többi dolgot szívesen itthagynám :D
2012. ápr. 9. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!