Volt kint valaki cserediák a Dominikai Köztársaságban?
Sziasztok,
szval hetek óta azon vívódom kimenjek-e cserediák valahova,de nekem a dominikai közt. tetszik és ezért szeretnék oda menni 1 évre.Viszont nem tudom...itthagyni mindent 1 évre,meg halasztani a suliban.Hát nemtudom,nagyon csábítóan hangzik ez az 1 év karib térség :D Árilag maga a csereprogramm se lenne épp megterhelő,tehát csak elkéne döntenem,hogy kimenjek-e vagy se.Esetleg van itt olyan aki volt kint élni,és tud mesélni a tapasztalatairól?Megköszönném.Szerintetek megéri kimenni 1 évre,vagy nem?
második válaszoló vagyok!
én is szeretnék majd latin-amerikába menni cserediákként 2013 nyarától:) persze az afs-szel (már itt állapodtam meg:D).. :D és hogyhogy dominika? most nyáron mennél ?
egyébként ha afs-szel mész, nem muszáj halasztanod egy évet, tehetsz különbözeti vizsgát, és azzal a cserediák éved után ismét a saját osztályodba mehetsz vissza..;D
az meg, hogy 1 évre mindent itt kel hagynod.. nehéz, de valamit valamiért. ilyen lehetőséged csak egyszer van! :D nyelvet meg szinte tökéletesre meg lehet tanulni! nekem volt (most is van) cserediákom, és nagyon szépen halad a magyarral:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!