Afrikában nincs téli szünet?
afrika gyarmat(ok) volt(ak). Örökölt oktatási rendszerük van. Ennek megfelelő a tanulmányi időbeosztásuk is.
Délafrikában pl. 2007. nov. 30-ig tartott a tanítás és 2008 jan 16-án kezdődött újra.
szia, a német szünetekröl rosszul vagytok informálodva.
itt a nyáriszünet kb másfél -két hónapos , igaz nem sok. de nincs 2 hónapos téliszünet.
elsö az ösziszünet 2 hetes, aztán a téliszünet is 2 hetes, aztán a félévi szünet 1 hét tavasziszünet 2 hét, és utolsó szünet is 2 hét, aztán jön a nyáriszünet ami kb 7 hetes. ez az egész ország területén így van. DE a nyáriszünet nem egyszerre van ami azt jelenti hogy a 16 tartomány külön külön kezdi meg a szünetet, van ahol már junius elején szünet van de augusztus végén már suli, de valahol csak juliusban kezdödik és szeptember közepéig is tarthat. a többi szünet egyszerre van de a nyárit nem adhatják egyszerre , mert 80 millio ember egyszerre kezdené meg a nyaralást akkor káosz alakulna ki, így is ha nagy tartomány mint a bájerek elkezdik akkor azért jó nagy forgalmi dugok alakulnak ki az elsö és utcsó napokban.
én németországban járok suliba így a svájciakat nem tudom de tuti náluk sincs 2 hónapos téliszünet.
Szia!
Van egy ismerősöm, aki dél-afrikai. Náluk karácsonyi szünetnek hívják és van ilyen, karácsonyi szünetük. Kb.2-3 hetes szokott lenni, a szilveszter is beleszámít. Az én barátom, Eddie, a családjával ilyenkor a tengerparton ünnepel,. Jó lehet, a tengerparton karácsonyozni nem? :)
Remélem segítettem... Csilla:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!