Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Milyen nyári programokra...

Milyen nyári programokra vannak lehetőségeim az Egyesült Államokban/Királyságban?

Figyelt kérdés
El szeretnék menni nyelvet tanulni 1-4 hónapra, azért csak nyárin, mer nem szeretnék évet ismételni. 15 vagyok, nyárra 16. Mindenre nyitott vagyok, nyári iskolára, ösztöndíjakra, dolgozni is szívesen dolgoznék (már amennyiben legális lenni ilyen korban). Akinek tapasztalata van, nagyon örülnék, ha megosztaná!:) Köszönöm!
2012. márc. 6. 22:20
 1/3 A kérdező kommentje:
*1-3 hónap lenne az:P
2012. márc. 6. 22:26
 2/3 anonim ***** válasza:

az a baj, hogy mivel kiskorú vagy szerintem nagyon kevés munkáltató vállalná be, hogy foglalkoztat. pláne nekik egy "külföldit". tavaly nyáron nálunk az activity centre-ben ahol dolgoztam, egy srác volt, aki 17 éves volt (kiskorú), a szüleinek alá kellett helyben írniuk egy rakat papírt meg a munkáltatónak h rajta tartja a szemét ésatöbbi. nem is ülhetett be hozzánk a kocsiba, mert mivan ha baleset ér minket, mi nagykorúak vagyunk nem a tulaj felelőssége, a srác meg igen. pub-ba be sem jöhetett alapból, ha beengedték 1-2-be akkor meg nem szolgálták ki. emellett valami óránként 3 fontot keresett (nemtom pontosan mennyi ebben a korban a minimálbér), de a fizetése nagy részét le is vonták szállás/kajára; volt olyan h 70 fontot kapott kézhez egy hónapban (fizetés mínusz kaja/szállás mínusz hajóalkatrészek, vitorlák amiket bezúzott ésatöbbi; sailing instructor volt a gyerek).

szal én munkáról mindenképpen lemondanék, várj még pár évet, szerezz sok-sok tapasztalatot, referenciát otthonról, hogy könnyebb legyen a munkavállalás idekint :)

nyári iskolákért (nyelviskolásért) fizetni kell, csak google-zz rá, hogy summer language schools v vmi hasonlóval. ösztöndíjak errefelé nemigen vannak, vagy fizetsz vagy nem. ha van idekint magyar ismerősöd, akkor hozzá lehet jönni (bár a nyelvtudásod akkor valószínűleg nem is fog fejlődni). a nyári, párhetes táborokra is érdemes rákeresni (summer camp) bár ezek elég drágák.

2012. márc. 8. 04:55
 3/3 anonim válasza:
Hát én az usában voltam kint tavaly nyáron a Masterclassal. Nézd emg a honlapjukat, sok nyári programjuk van. (a munkát felejtsd el, bocsi, de sehol nem dolgozhatnál mint külföldi és kiskorú)
2012. ápr. 7. 06:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!