Milyen nyári programokra vannak lehetőségeim az Egyesült Államokban/Királyságban?
az a baj, hogy mivel kiskorú vagy szerintem nagyon kevés munkáltató vállalná be, hogy foglalkoztat. pláne nekik egy "külföldit". tavaly nyáron nálunk az activity centre-ben ahol dolgoztam, egy srác volt, aki 17 éves volt (kiskorú), a szüleinek alá kellett helyben írniuk egy rakat papírt meg a munkáltatónak h rajta tartja a szemét ésatöbbi. nem is ülhetett be hozzánk a kocsiba, mert mivan ha baleset ér minket, mi nagykorúak vagyunk nem a tulaj felelőssége, a srác meg igen. pub-ba be sem jöhetett alapból, ha beengedték 1-2-be akkor meg nem szolgálták ki. emellett valami óránként 3 fontot keresett (nemtom pontosan mennyi ebben a korban a minimálbér), de a fizetése nagy részét le is vonták szállás/kajára; volt olyan h 70 fontot kapott kézhez egy hónapban (fizetés mínusz kaja/szállás mínusz hajóalkatrészek, vitorlák amiket bezúzott ésatöbbi; sailing instructor volt a gyerek).
szal én munkáról mindenképpen lemondanék, várj még pár évet, szerezz sok-sok tapasztalatot, referenciát otthonról, hogy könnyebb legyen a munkavállalás idekint :)
nyári iskolákért (nyelviskolásért) fizetni kell, csak google-zz rá, hogy summer language schools v vmi hasonlóval. ösztöndíjak errefelé nemigen vannak, vagy fizetsz vagy nem. ha van idekint magyar ismerősöd, akkor hozzá lehet jönni (bár a nyelvtudásod akkor valószínűleg nem is fog fejlődni). a nyári, párhetes táborokra is érdemes rákeresni (summer camp) bár ezek elég drágák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!