Egyetem Nagy-Britanniában?
Mindenre kaphatsz diákhitelt. A műtős, nővér stb képzéseket meg az NHS állja.
Ha jók az eredményeid, akkor olyan egyetemet válassz, ami tagja a Russell Groupnak.
Ezek a legjobbak. [link]
Skociaban ingyenes az egyetem, de megelhetesi koltseg meglehetosen sulyosan ott is van, nyilvan. Nyelvvizsga meg angol erettsegi senkit sem erdekel, IELTS kell, esetleg TOEFL, anyi pontra amennyit kernek.
Magyar erettsegit elfogadjak, de nem szeretik, de amire akarsz meni, abbol emelet szint erosen illdomos.
IELTS - nemzetkozi nyelvvizsga
igen, bio-chem erettsegit tuti kernek (nekem kemiara kertek, ugyanazok a targyak vannak bio-chem szakon elso evben, masodiktol "szakosodhatsz" skociaban), hogy emeltet-e, az mar egyetem fuggo
utolsó vagyok, igen idekint tanulok uni of glasgow-n :) am király én nagyon imádom, számítani kell h első évet szinte teljesen zsebből kell finanszírozni, mert egyetem mellett max a megélhetési költségeid tudod megkeresni, a szállásba esetleg beletudsz vmennyit nyomni, most másodiktól már könnyebb, mert nyáron is dolgoztam, abból megvolt az albim meg évközben is dolgozom :)
am király, imádom az órákat meg az előadókat ésatöbbi.. :)
köszi a választ :)
és mennyire érthető ahogy meg amit mondanak az előadásokon? mert én még el sem tudom képzelni, hogy egy tudományos valamit hogyan értenék teljesen egy idegen nyelven, még ha az angol is az :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!