Bécsi Állatorvos-tudományi Egyetem fizetős?
nincs mit :)
köszönöm, viszont kívánom :)
Én is általános orvos szeretnék lenni, remélem a Semmelweisen, nekem ez az álmom; de majd meglátjuk, hogy sikerül. A magyar orvosképzés is nagyon híres, a Semmelweis Közép-Európa vezető orvostudományi felsőoktatási intézménye: ,,A legtöbb külföldi az Általános Orvostudományi Karra jár, ott a 4321 tanulóból 2103 külföldi (ebből 826 fő német). Ok, hogy elsősorban az "olcsó" képzés a fontos számukra (hiszen Ny-Európában a magyar tandíj többszörösét kell kifizetniük), de akkor is!
A hallgatói szerződés szerintem igazságos dolog olyan szinten, hogy külföldi fizetésből 1,5-2 év alatt összespórolsz 12 millió Ft-ot (ahogy előttem is írták). Ez szerepel az én terveimben is.
Én is hallottam arról, hogy Bécsbe mennek ki tanulni magyar diákok, a mi sulinkból is. De ahhoz perfektül kell beszélni a németet, nem elég egy középfokú nyelvtudás (nekem nem menne, legfeljebb angolul). De biztos gyönyörű hely! Talán még én is vágynék, azonban drága! A két szülőm keres annyit összesen, amennyi nekem 1 havi szállás lenne. Nem beszélve az utazási költségekről, a könyvekről, és a városi közlekedésről. Budapest azért olcsóbb.
Persze ez csak egy vélemény, a Te döntésed, hogy mit választasz, mire lesz lehetőséged. És én is 11.-es vagyok most, talán még találkozunk is :) Ki tudja :D
17/ L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!