Diákmunka Angliában?
Hello! Ősztől Cambridge-ben fogok tanulni, de nem tudom, hogy milyen esélyeim vannak valami kiegészítő munkát találni, hogy csökkenthessem a szüleim anyagi terheit. Ha valakinek van erről infója, vagy tapasztalata, azt kérem, hogy ossza meg velem!
Köszi!
Pubok, éttermek mindig tárt karokkal várják a diákokat. Csak elég kemény lesz suli mellett ilyen helyen dolgozni.
Más lehetőségről én konkrétan nem tudok, de sok diák dolgozik hotel recepciókon is. Igaz nem full time-os diákok, de szerintem tuti lesz valami.
Köszi a válaszokat, félreértés ne essék, nem egyetemi tanulmányokat fogok végezni, hanem a Cambridge egyetem nyelviskolájában fogok tanulni 1 évet, ami csak délelőtt van.
Így a délutánom szabad lesz. :) Tehát nem gond, ha egy étteremben kell dolgoznom, csak találjak valamit. Ha keresnék havi 300 fontot, már az is nagy segítség lenne.
euvonal.hu
gumtree.co.uk
iranylondon.hu (hirdetnek munkakat Angliban, azert irom)
londonimagyarok.hu
jobcenteplus.co.uk
reed.co.uk
Szia!
A kérdésedre sajnos nem tudok válaszolni ,én viszont azt szereném megkérdezni hogy lehet bejutni a Cambridge egyetemre?Esetleg ösztöndíjjal ? Te milyen szakra jársz?
Létszi írj !!!
Köszi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!