Hogyan tudnék diákként (16 évesen) kűlföldön tanúlni? Pályázat avgy valami ilyesmi segitségével.
Figyelt kérdés
Diák vagyok, 9,es tanuló, és külföldön vagyis magyarországon vagy ausztriába szeretnék tovább tanúlni, ha lehetséges már 10. osztálytól. A biológiát és a kémiát hibátlanúl tudom, és a földrajzot is. Kérlek segitsetek abban, hogy különböző lehetőségeket irtok, hogy hogyan mehetnék ki külföldre a tanulás miatt.( az átlagom 4-4,70 ). Milyen pályázatok vannak, amiket ki tudnék használni. Priváton is irhattok.2012. jan. 15. 17:42
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
egyik haverom ennyi idősen valami afrikai országban tolt le egy tanévet javarészt niggerek között (fotók alapján),az az egy tanév 2 millió volt nekik,csak hogy kb az anyagi részéével tisztában légy.
3/5 A kérdező kommentje:
nekem már meg van jelenve egy biológia könyvem, és gondolom ez is segit.Szerintetek?
2012. jan. 15. 19:10
4/5 A kérdező kommentje:
a pénz nem számit, az iskola és a családi cégek szponzorizálnák, és pénz kerűl amennyi kell.
2012. jan. 15. 19:10
5/5 anonim válasza:
Nem a biológiakönyv számít. Külön felvételi rendszerük van, ami szerint az ösztöndíjasokat értékelik. Ezek pedig a tanulmányi jegyek és kisebb esetekben a versenyeredmények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!