USA-ba megyek tanulni, hogy is van ez?
Jövő tanév elejétől kimegyek tanulni az USA ba egy évig úgy mint magántanuló és év végén itthon a kint tanult tantárgyakból különbözeti vizsgát kell tennem. Arra lennék kíváncsi, hogy ha ugye kint megkapom az állampolgárságot, tehát kettős állampolgár leszek akkor itthon kell e tennem nyelvvizsgát a diploma megszerzéséhez?
14/ F
Ha jol ertem, most gimnaizista vagy. A kerdes akkor konkretan az, mi a feszkes fenenek akarnal magyar egyetemre jarni? Van bo 200 -nem eliras- amerikai egyetem, ami megeszi reggelire a magyar egyetemeket...
Fel ve utan allampolgarsag remesen gyorsnak tunik, megha szulo miatt jogosult is vagy ra, csaladegyesites esatobbi. Igaz soha nem nesztem utanna az allampolgarsag kerdesenek errol az olraldrol, minden megeshet..:)
Pontosan ezert nem ertem miert fontos kerdes a nyelvvizsga...ez meg akkor se lenne most az, ha MO.-on folytatnad a tanulmanyaidat, hiszen az egyetem elvegzese meg oly messze van, a gimi lesz soron jovore.
Ahhoz meg nagyon erosen be kell csavarodni, hogy 4 ev usa, es esetlegsen amerikai allampolgasag birtokaban Mo.-ra menjen egyetemre...ennek a valoszinusege kb. nulla.
De, ha elkapna valami rettenetesen sulyos agybaj, akkor is, tobb ev kinntartozkodas utan csak le tudnal tenni ey kozepfokut, nem?
A kerdes, barhonna is nezem, tok ertelmetlen :)
Ha amerikai allampolgarkent csak egy evet leszel itt, akkor kb. megorultel :) (Bar szerintem kitartoan tobb ido az egesz allampolgarsagi procedura, szulovel egyutt is)
A kerdesre valaszolva: nyilvan, akkor mar kene. Legalabbis sanszosan igen, es a magyar burokracia sok mindenrol hires, de a logikajarol nemigen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!