Ösztöndíj USA-ba. De mégis hol?
Figyelt kérdés
Már nagyon sok helyen kerestem, hogy Sportösztöndíjjal kimenjek egy amerikai egyetemre és ott folytassam az amerikai focit. Nem találok egy rendes oldalt ahol konkrétan írnának róla valamit.
Mostmár ott járok, hogy bármi jó lenne, csak valamiféle ösztöndíj Amerikába. Tudnátok nekem ebben segíteni? hol induljak el ezen a téren és hogyan?
2011. nov. 26. 22:01
1/3 anonim válasza:
Nem tud vane-e erre valami honlap, de az adott egyetemeknel (elit maganegyetemeken nemigen divik, hogy pusztan a sport miatt felvegyenek, allamiaknal igen, bar persze ennek milyenseget egyetem vallogatja)
Google dobta ki, nyilvan Te is ismered ezeket, de az adott egyetemei honlapokon kivul pl. ezekrol el lehet indulni, valamennyire..
2/3 anonim válasza:
[link] nézd meg itt, hátha találsz megfelelőt
3/3 csirkenyaku válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!