Hogyan jussak ki Amerikába a Stanford egyetemre? Kérdések még alul.
(Kérlek válaszolj, akármit tudsz erről a dologról!)
Szóval 16 éves srác vagyok. Szeretnék Amerikában a Stanford (San Francisco, California, USA) egyetemen tanulni. Lehet, hogy most sokan hülyének néztek emiatt, mert úgy sem sikerülhet stb. de nekem ez nagyon nagy célom már nagyon régóta... Igazából nem is tudom hogyan kezdődött, de kb 1 éve már naponta arra gondolok, hogy milyen jó lesz majd a Stanfordon tanulni. Orvos szeretnék egyébként lenni. Nem mondhatnám azt, hogy szegények vagyunk, többet keresnek a szüleim mint az átlag, de gazdagok nem vagyunk. Tehát a Stanfordon az orvosi kar érdekelne (medicine). Az angol tudásom elég jó. Nemsokára megyek felsőfokúra, ECL-re. AZ jó, vagy tegyek le inkább mást? (hallottam a TOEFL-ről is, hogy külföldre az kellene, ez hogy van?) Bár az orvosi angolt akkor is tanulnom kéne, bár nem tudom, hogy hogy... Életcélom az, hogy Amerikában tanuljak, éljek, állampolgár legyek, feleség, gyerekek, és ott haljak meg. De sajnos nem oda születtem... Egyébként előnyben lennék? Nem tudom, hogy ez csak tévhit-e, hogy az amerikaiak buták. Tehát ha most én innen kimennék előnyben lennék? Valaki világosítson fel, köszönöm. Ha még eszembe jut valami, a válaszokhoz beírom. Köszönöm hogy szánsz rám az idődből :)
14-es vagyok,úgynézki 2 éven belül költözöm Floridába
viszont nem fogorvosként haha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!