Ingyenes, angol nyelvű egyetemek Németországban?
Figyelt kérdés
Hallottam, hogy lehet felvételizni Németországba, olyan egyetemekre, ahol angol nyelven folynak az előadások és ingyenesek az órák. Mit tudtok erről? Vélemények?2011. aug. 28. 21:11
1/5 anonim válasza:
Németországban nem ingyenes a felsőoktatás.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, gondoltam. Viszont 1-2 olyan egyetemről hallottam, ahol igen.
2011. aug. 28. 21:41
3/5 anonim válasza:
az már megszűnt, csak 2010-ig volt.
és ahhoz kellett tenni vizsgát németből. felsőfokú német követelmény az angol nyelvű szakokra is.
4/5 anonim válasza:
Van angol nyelvü PhD képzés, de pályázni kel ösztöndijra DAAD-nál.
5/5 anonim válasza:
Nemileg logikusabb Angliaba menni, pontosabban, ha ingyenesseg kell, Skociaba: ti. Skociaban BA szinten ingyenes a felsooktatas, EU allampolgaroknak is. Tehat "csak" a szallas, etkezes, konyvek, stb-t kell fizetned, tandijat nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!