Bécsi Egyetem vagy Corvinus?
Figyelt kérdés
Melyik diplomával könnyebb elhelyezkedni külföldön (nem feltétlenül német nyelvterületen)?2011. aug. 19. 20:14
11/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
utolsó: ez csak itthon jelent előnyt vagy külföldön is elismertebb mint a magyarországi diploma?
2011. aug. 21. 15:18
12/15 anonim válasza:
A becsi egyetem nagysagrendekkel erosebb mint barmelyik magyar felsooktatasi intezmeny. Habar egy megaegyetem, kb. 80.000 diakkal, ennek ellenere igen, a neve sokkal jobban cseng kulfoldon mint teszem azt a Corvinuse.
14/15 anonim válasza:
Bécs. Én is oda megyek Msc-re, de tudd, hogy nagyon-nagyon nehéz bennmaradni.
Személy szerint a Bsc-t is németül végzem Magyarországon, C2 némettel rendelkezem, de így is fél évet készülök az Einggangsphase-ra előre, hogy maradjak.
Ingyenes, 50%-ot kiszórnak, ha csúszol, fizeted a tandíjat (400 EUR körüli).
A magyar diákok 80%-a kihullik, bár az emberanyag is olyan, amilyen.
15/15 anonim válasza:
Bécsben nmincsen angol nyelvű képzés a egyetemen? Mrt szívesen kimennék ,de németül nem tudok :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!