Kimenjek Németországba egy évre?
Nagyon jól megy nekem a német, ez az egyetlen,amit igazán szeretek. És a továbbtanulásomhoz is kellenének a pontok.
Viszont ha kimennék,akkor amikor visszajönnék,eggyel a mostani évfolyamom alatt járnék. (most mennék 11.be) Jó tanuló vagyok egyébként. Veszélyes lehet ennyi idősen elmenni itthonról az ismeretlenbe? Ti mit gondoltok erről?
L/16
szerintem ahogy érzed
van ismerősöm aki ugy ment ki angliába hogy utolsó évbe /12.be/ és arra az évre magántanuló volt és csak a vizsgákra jött haza ezt így lehetne megoldalni hogy jól is jöjjön ki
de van olyan ismerősöm aki hamarabb ment ki / ráadásul 5évesbe járt/ és kiment egyik évbe és visszajött és hogy nekelljen ujra kezdeni onnankezdte ahonnan befejezte és 21 évesen is a suliba ült és biztos kelemetlen volt neki
de mondom ez a te döntésed
de szerintem max. ugy hogy ha valami ismerősöknél lennél ugy lehetne de szerintem ennyi idősen nem lehet mert tanköteles vagy tehát max. ha magántanulo lennél és a vizsgákra hazajönnél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!