Los Angeles. Segítene valaki?
Sziasztok! :) Kutakodtam sokat a neten, de sajnos nem sok mindent találtam.
Nos a kérdéseim a következők lennének:
Őszi, Téli, Tavaszi, Nyári szünet mettől meddig van ott?
Milyen év közbeni 1-2 napos szünetek vannak?
Hány éves kortól kezdhető el a főiskola Los Angelesben?
És az utolsó:
Tudnátok ajánlani egy jó főiskolát ott kinn? (Los Angeles)
Köszönöm a válaszokat! :)
18/L
Szia!
Ez iskolankent valtozo, hogy mikor mi tortenik, en nem californiaban elek de megprobalok segiteni!
A tanitas szeptember vegen kezdodik, es negyedevek vannak, az oszi negyedev valamikor december kozepen vegzodik es a teli januar elejen kezdodik, kozotte szunet van. A januari valamikor marciusban vegzodik es akkor van egy par napos szunet, a tavaszi szunet. Utana kezdodik a tavaszi negyedev, aminek juniusban van vege. Pontos datumokat nem tudok mondani, mert azert eleg valtozo evente.
Evkozben ilyen par napos szunetek vannak, van a thanksgiving, errol mar biztos hallottal, november negyedik csutortokje. Elotte van a veterans day, ami november 11, vagy a legkozelebbi hetkoznap. Van meg a karacsony es az ujev, de azok a teli szunetben vannak.
Januar harmadik hetfoje asszem a martin luther king day, februarban valamikor a presidents day, de nem tudom pontosan mikor van, mindig kellemes meglepeteskent er:D Majus utolso hetfoje a memorial day. Ezen kivul lehetnek meg olyan unnepek, amik az adott allamban unnepnek szamitanak, de en errol nem tudok, bocsi:) Ha nyaron vannak oraid vagy van valami field trip-ed, akkor july 4 independence day es szeptember elso hetfoje labor day.
Ha los angeles akkor ucla, az eleg jo nevu:) Vagy vannak mindenfele community college-ok, de azok fizetosek szerintem osztondij nelkul, egyetemen kaphatsz esetleg osztondijat, bar kulfoldikent nem tudom, mennyire. A community college az egy-ket eves, es a helyieket van, hogy tamogatja, de nem hiszem, es nem bsc/ba diplomat kinal, hanem az alatti szintut. Itt egyebkent nem nagyon vannak foiskolak, maximum ilyen undergraduate kepzesek, de altaban ugy van, hogy van egy egyetem es ott van alap, mester es doktori kepzes is. Egyebkent itt az egyetem NAGYON draga, meg az allampolgaroknak is, itt nincs allami kepzes, szoval kosd fel jol a nadragodat:) Remelem segitettem, ha van meg kerdesed akkor nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!