S. O. S. Tanul valaki Ausztriában egyetemen? Lenne pár kérdésem!
Ó, köszönöm szépen, hogy végre valaki írt !!
Bocs, csak ma vettem észre, hogy írtál. Az lenne a kérdésem, hogy a lányodnak milyen dokumentunokat kellett beadni a jelentkezéskor ? (Én Linzbe szeretnék menni, és már 4több e-mailt írtam az ügyintézőnek, de nem ír nekem vissza. Az egyetem honlapján lévő információkat pedig nem tartom 100%-ig egyértelműnek. Létezik,hogy csak egy útlevelet, ill. érettségi és nyelvvizsgabizonyítványt kelljen beadni ?
Pl. szül. anyakönyvi kivonatot vagy a középiskolai bizonyítványt nem ?
És ti hogy oldottátok meg a bizonyítványok fordíttatását és hitelesítését ?
Szia !
köszi. Ez a regisztrációs díj ez mit takar ? Ugye ezt nem kell a felvételi előtt beszerezni ? Csak mert nekem jövő péntekig van a jelentkezési határidő és nehogy addig még vmi bankkártyát kelljen beszereznem !
Szia ! bocsánat, még egy utolsó kérdés : a hitelesített fordításokkal kapcoslatban :
én az offi.hu-nál csináltattam a múlt héten. kell még vmit csinálnom ezekkel a fordítás okkal vagy elég lemásolni sé elküldeni őket ? mert hallottam olyanról, hogy még az osztrák nagykövetséghez vagy egy osztrák fordítóhoz is el kell vinni, de ezt nem pontosan értem, hogy miért kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!