Mit jelol pontosan a Grand L'école kifejezes? Ez miben mas, mint egy egyetem?
Figyelt kérdés
Parizsban szeretnek a gimi utan tanulni es most hirtelen folreppen ez a lehetoseg is. Mi minden kell tudni rola? Mik a kulonbsegek az egyetem es a grand l'école kozott? Melyik milyen kepesitest ad? Etc.2011. jún. 4. 00:24
11/18 A kérdező kommentje:
Francia anyam van,szoval asszem a nyelvvel nem lesz gond. Ja,persze az megvan,h mi szeretnek lenni es mar egyetemet is valasztottunk csak hirtelen felotlott bennem a grand l'école-ok lehetosege,ezzel eddig egyaltalan nem foglalkoztunk. De mar el lett vetve,ugy tunik.
2011. jún. 4. 22:01
12/18 anonim válasza:
Bocsi az offért, de én Párizsban tanulok, igaz unin, orvosi. Ha szeretnéd beszélgethetnénk, nekem apum francia,anyum magyar. Amúgy sajnos a kérdésedre nem tudom a választ. De ez komoly,hogy magasabb végzettséget ad? Mert eddig én is azt hittem, hogy az kb olyan, mint a fősuli. Nem tudom értelmezni, szerintem az egyetem fölött, mint "intézmény", vagy képzési típus nincs, csak a tudományos doktori fokozat. Ezek szerint rosszul tudom? Szerintem ezzel a kérdező is megvilágosodna. Feltéve, ha a közgazdász képzés mindkét helyen van, ami igencsak reális.
13/18 anonim válasza:
Én csak mérnök képzésről tudok nyilatkozni: ebben a Grand École-ok világhírűek, és jóval magasabbra vannak értékelve, mint az unik.
14/18 A kérdező kommentje:
Hm..oszintem most minden bizonytalan..marmint beszelgetni magyarul v franciaul?:D
2011. jún. 8. 18:14
15/18 anonim válasza:
milyen szakon szeretnél tanulni egyáltalán?
16/18 anonim válasza:
Ezekre az idiota ranglistakra ne hallgassal (melyek teljesen ertelmetlenek) hanem oda menj tanulni ahol szimpatikusabb. Ahogy elottem leirtak: ELobb szakot valassz aztan iskolat nem forditva...
A kerdezonek meg megjegyzem: grande école es nem grand l'école (bocsanat de tenyleg nem tudtam megallni).
17/18 A kérdező kommentje:
Waou,sokat haladt elore a dolog! Kint vagyok es megneztunk par sulit. Azthiszem mar megvan melyik lesz:)
2011. jún. 10. 15:20
18/18 anonim válasza:
Milyen szakterületen nézel sulit? Melyikeket nézted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!