Van olyan ösztöndíj amivel külföldön lehet tanulni 28 évesen?
Egy kicsit többet is elárulhatnál: felsőoktatásra vagy mire gondolsz? Van már diplomád? Nyelvek? Melyik ország? stb. stb.
Nem az a legrelevánsabb info, hogy nem tartozol etnikai kisebbségbe...
Ha egyetemre/fősulira akarsz járni, ott van Erasmus program, aminek az a lényege, hogy 1 vagy 2 félévet külföldön tanulhatsz. Jó tanulmányi eredmény és megfelelő nyelvtudás kell hozzá (társalgási szint+ kis szakmai).
Azt hiszem, hogy csak a szakirány választás után lehet kimenni, mikor már tudod, hogy pontosan milyen területen is fogsz tevékenykedni.
Erasmus 26 éves korig van :(
2 BA diplomám van.
Angol folyékonyan megy. Kényszer megoldásnak a német nyelvterület is szóbajöhet, de nem csípem a nyelvet :(
Abba a rétegbe tartozom aki már pont nem jogosult semmire :(
Találtam ösztöndíjas programokat, de vagy nem vagyok etnikum, vagy túl koros vagyok, vagy "nem vagyok eléggé rászoruló"
De erasmus csak akkor van, ha van hallgatói jogviszonya, ergo tanul valamilyen főiskolán, egyetemen.
De még ennyit sem árult el magáról.
Nézegesd a MÖB (magyar ösztöndíj bizottság) honlapját.
Továbbá különböző külföldi egyetemek saját hatáskörben szoktak ösztöndíjakat hirdetni, nézegesd a kiszemelt egyetemek honlapját.
De ajánlom ezt az oldalt is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!