Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Engem szakközépbe vettek fel...

Engem szakközépbe vettek fel hogy mennek az év közben történő átiratkozások? És hogy kell valami osztályozó vizsgát tenni? És hogy miből?

Figyelt kérdés
Azért jelöltem meg szakközepet mert abban a suliban tanítanak spanyolt. És a szüleim pedig találtak egy gimnáziumot ahol a spanyolt emelt szintben oktassák. Most fogom még kezdeni a szakközepet de félévkor át szeretnék menni a másik suliba ez lehetséges és hogyan? Miből kell vizsgát tennem vagy ez a sulitól függ?
2011. máj. 31. 14:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Bementek a gimnázium megmondjátok h szeretnél odajárni, elbeszélgetnek veled és a szüleiddel, ki kell töltenetek papirokat. Azt h osztályozó vizsgát miből teszel szerintem a te esetedben a suli dönti el. Először van egy írásbeli osztályozó majd egy szóbeli. Nem nagy dolog. Olyan mint egy dolgozat meg egy szóbeli felelet.
2011. máj. 31. 18:35
 2/2 anonim ***** válasza:

Hát azért nem ilyen egyszerű, mert először is az kell, hogy meglegyen a szándék, hogy átvegyenek. Félévkor még fullos létszámok vannak, tehát nem mindig vesznek át.

Osztályozót, amiből ők úgy gondolják, ha ez a suli erősebb, akkor lényegében mindenből, de túl lehet élni. És a többiben ld. első.

2011. jún. 1. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!