Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Hogyan zajlik külföldi egyetem...

Hogyan zajlik külföldi egyetemeken az orvosképzés?

Figyelt kérdés

Hány év/szemeszter, élet az általános orvos diploma után, eltérések a hazai oktatástól, etc; ezek érdekelnének leginkább, de minden más ismeret és tapasztalat megosztását szívesen veszem.

Lehetőség szerint angol anyanyelvű országok érdekelnek, úgy mint Anglia, vagy USA, vagy Ausztrália.

2011. máj. 15. 23:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
56%

00:52 kérlek írj Nekem e-mailt!

Én már elkezdtem itt az orvosit de ha van rá lehetőség Londonba szeretnék menni...

Írtad hogy 1-2 évet okosabb itthon végezni és utána kimenni.

Végső esetben U.C.L.A. később, van ismerős :) aztán egy MTA-s kutatás mellett csak nem mennek el szó nélkül és ha kell benyögöm h 2,5-3 vesen kezdtem hegedülni...

Egyébként a listában Sote valóban nincs benne, de az nem az oktatási színvonalat mérte hanem hogy később hogy tudtak elhelyezkedni a diplomával. Amit viszont tudok németek imádják a magyar orvostanhallgatókat, látom ahogy felsőbbéves ismerősöm faceről viszi ki a közös ismerőseinket :D "a Te diplomamunkáddal Téged itt kétszer körbecsókolgatnak" és igen...

2011. máj. 23. 15:46
 12/14 anonim ***** válasza:
szia! látom, hogy régi a kérdés, de engem is érdekelne a téma, azóta milyen infóid vannak ?
2011. dec. 21. 19:50
 13/14 anonim válasza:

Hali!

En erdeklodtem ez irant mert en is hasonlo cipoben jarok mert Angliaban elek es itt szeretne menni orvosi Egyetemre.

AZ altalanos kepzes 6 ev tudtommal de kozben tudsz dolgozni es az itteni diakhitelek eleg rugalmasak

Ha fel veszel egy x osszeget akkor kb 20-30 fontot kell fizetnek minden honapban az meg ha jol csinalod a fizetesedhez kepest kibirod ...

Az egyetemhez kotelezo egy minimum 7 pontis ielts nyelvizsga ( ami az otthoni felsobb foknak felel meg )

es az arakkal nem vagyok tisztaban de a menobb egyetemek mint az Oxford vagy mas egyetemek 9000 font/ev

Ha esetleg te vagy a masik valaszoloval felvehetnem a kapcsolatot megkoszonnem mert nekem is szuksegem van meg jo sok infora

2016. máj. 17. 22:24
 14/14 anonim válasza:

Ne haragdj most latom hogy ez egy evekkel ezelotti kerdes.

DE a tapasztalataidat orommel meghallgatnam

2016. máj. 17. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!