Ezt elküldhetném a kiválasztott Anglia iskolának, vagy nem?
Figyelt kérdés
Dear XY!
My name is YX. I will be 15 this year. I live in Hungary and I go to a high school. I learn German as well. In English a private teacher helps me.I am moving to England next year. I would like to ask you for information about what opportunities I have if I would like to attend college. I am trying to improve my english.
------
Te mit írnál még hozzá, vagy ez bőven elég?
2011. máj. 14. 21:56
1/3 anonim válasza:
Szerintem elég, és jónak is tűnik. Bár én nem vagyok profi angolból. Viszont a vesszőkre figyelj oda. Az angolban is vannak tagmondatok.
3/3 anonim válasza:
én raknék bele olyanok pl,hogy First of all vagy On the other hand,hogy picit legyenek benne átkötések :) ne csak a mondatok,úgy sokkal érdekesebb lenne szerintem és profibbnak tűnne.Persze nem kell az egészet teletűzdelni hanem egy két helye ahol mondjuk másik gondolattal kezded vagy az elejére,hogy First of all aztán meg a végén,hogy To sum up vagy Finally vmi ilyesmit :) sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!