Harvard - 25 évesen késő?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Az ilyen utolsóhoz hasonlókat pedig hagyjuk... Miért lenne ez elérhetetlen álom? A megfelelő angol nyelvtudás meglesz, mellette orosz és német nyelvvizsgával. A megfelelő eredmények is. Nem értem, akkor mi a gond? Nem kell azt hinni, hogy csak azért, mert messze van, elérhetetlen. Az amerikaiak semmivel sem okosabbak, mint a magyarok, sőt! Nem hiába hívják agyelszívó országnak. Persze tisztelet az amerikai kivételnek, olyan is van sok.
Kemény lesz megküzdeni ezért, nehéz, de sikerülni fog. Anyagiakban is.
Értem én, de én szerencsére nem vagyok megkeseredett.
Ösztöndíj lesz, az emellett felmerülő költségek pedig - mert tudom, hogy lesznek - finanszírozva lesznek segítő kéz által.
Utolsó... Miért?
Hát igen sokan úgy vannak vele h az a lényeg csak lépjék át a határt és minden megoldódik.De kint sem lehet csak úgy megállni két lábon.Ez olyan mint a szegény szomszédos országokban élők.Átjönnek ide azt hiszik ez lesz a kánaán aztán kuncsorognak a zsömléért stb-ért.
Na de ne poénkodjunk szerintem a kérdezőnek betonbiztos elképzelései lehetnek ha ilyen magabiztos.
vagy betonbiztos anyagi háttér:)
Hagyjatok már az anyagikkal, az magánügy. A kérdésben még véletlenül sem szerepelt.
Megfelelő engedélyek is lesznek.
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen.
Lakhatásról annyit, hogy a nagyszüleimnél fogok élni.
Utolsó: még bőven érettségi előtt állok.
"Utolsó: még bőven érettségi előtt állok.
"
Érződik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!