Szerintetek megéri kimenni középiskolába 1évre az USA-ba (csereprogrammal), így 1évet halasztok és évet kell ismételnem?
Biztos megéri.
Én ha fiatal lennék és ilyen lehetőségem volna már el is indulnék. Az se érdekelne h évet kellene ismételni. Menj és használd ki a lehetőséget, meg főleg tanulj.
Köszönöm az eddigi válaszokat:))
Esetleg olyan is írhatna aki volt már ilyenen.:DD
igaz, en nem csere diak vagyok, kint elek, de nem bantam meg!
Nyelvet gyorsan fel lehet fenni, es szerintem halasztanod sem kene, mert rendes jegyeket kapsz itt is, be szamitjak...
Szia!
szerintem is megéri, de nem most, inkább egyetemi évek alatt. Nem tudom mennyire vagy nyelvileg felkészült, de talán azért érdemesebb másod-harmad éves egyetemistaként menni, mert nem fog kárba veszni az egy év szakmai, tanulási szempontból, mert lesz alapod, amire építhetsz, és ha ügyesen be tudod számítani a krediteket, évismétléssel sem jár. Nekem nem egy ismerősöm megy USAba 10 hónapra, szeptembertől Atlantis program keretében.
Ha mégis úgy döntesz, h most mész ki, akkor hajrá! Nyelvtudás szempontjából most is megéri! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!