Angliában kapnék valamilyen támogatást így? (lent)
Figyelt kérdés
Angliába vagy skóciába szeretnék kimenni a nyáron most végzek szakmán. Az érettségit kinnt szeretném lerakni késöbb ha már meglesz a megfelelő nyelvtudás. A kérdésem az lenne h ha kimennék és nem találnék munkát rögtön, akkor kapok rögtön valami támogatást vagy azt csak bizonyos munkaidő után kapok? Ha nyelvet tanulnék kinn az mellé jár e valami támogatás?2011. jan. 29. 14:44
1/5 anonim válasza:
Igazából nem tudom, hogy hogy működik, de kétlem, hogy kimész, és rögtön támogatást kapsz. Akkor mindenki kimenne, felvenné a lóvét, aztán hazajönne.
2/5 anonim válasza:
Hogyne, majd az angolok fizetik a te ingyenélésedet...majd ha oda adózol, akkor elkezdhetsz juttatásokon gondolkodni, így még kissé korai.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem az ingyenélés motivál kinnt szeretnék tanulni és ha mellette lehetséges dolgozni is csak nem tudom mennyi idő alatt találnék munkát ezért kérdeztem nem kell ilyen flegmán válaszolni ...
2011. jan. 29. 15:02
4/5 anonim válasza:
előbb munkát találj!még tandíjat is kell fizetned mindenképpen,mert a külföldi ország nem fog államilag támogatni......lévén,hogy nem is vagy olyan állampolgár.ha jóltudom,nem kell teljes tandíjat fizetned,ha nem vagy rossz képességű gyerek...támogatást meg cseszheted.szerintem max akkor kapnál egyből támogatást akármelyik külföldi országba,ha nagyon okos vagy,és megpályázol egy külföldi egyetemet ösztöndíjjal....de abból is ösztöndíj nagyrésze tandíjra megy,szóval ahogy én leszűröm az állásod.....munkát keress előbb!ne tanulj,és közbe keress munkát,épp fordítva.
5/5 anonim válasza:
ja azt kihagytam,hogy munkát nem olyan egyszerű találni,mármint minimálbérért kapsz persze,de abból meg tanulás nemnagyon fog menni a mindennapi élet mellett.főleg,hogy külföldiket alapból minimálbéres munkába nyomják be...kivéve,ha jó vagy vmiből:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!