Van olyan magyar ember, aki tanul/tanult a Harwardon?
Békésy György dolgozott itt
Neumann János tiszteletbeli doktora
Jakó Géza 1957–1974 között az egyetem fül-orr-gégészeti klinikájának szakorvosa volt
Jolesz A. Ferenc radiológia professzor
Kornai János az egyetem Közgazdaságtan Tanszékének emeritus professzora
forrás: [link]
Az amerikai felsőoktatásban csak kevés magyar tanul, évente nagyjából 50-en, a Harvardon pedig csak néhányan.
forrás: [link]
(halkan megjegyezném, hogy Google első oldalán találtam ezeket és még sok mást is...)
Nekem volt 2 évfolyamtársam, akik oda mentek.
Egy szegedi gimiből.
Ugy tudom, hogy az LMP kezdemenyezoje (egy holgy az illeto, nem tudom, mi a neve) is oda jart.
Nem politizalasbol irom.
Magyarok közül 600-an tanulnak Amerikában, közülük páran bizony a Harwardon, van ilyen ismerősöm. Ajánlanám Barbási Albert Lászlót, ő ott tanít, vedd fel vele valahogy a kapcsolatot.
De ne csak a Harwardba gondolkozz, ha csak nem vagy nagyon
1. Sznob
2. Gazdag
És egy kicsit:
1. Okos
:)))))))))
Én nem akarok ott tanulni, csak kíváncsi vagyok, hogy magyarok járnak-e oda. :)
Na jo nem birom megallni, bocsi:
HarVard
Egyebkent meg marha okosnak kell lenned hogy bekerulj, nem kicsit.
annyira nem kell okosnak lenned... van a csaladomban 2 ember is aki odajart es el is vegezte(apja fia)
a penz kornyeken lesznek a gondok, mert a legolcsobb kepzes is ha jol emlekszem 7 millka volt per semester(forintban). igaz ennek a tobbszoroset keresed meg utana a zsiros melokkal meg a zsiros allasba kerult volt osztalytarsaiddal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!