Amerikában minden gimnázium fizetős? Ha igen mennyi egy év átlagosan?
A legtöbb nem. Adókból, állami pénzekből tartják fent őket.
Természetesen csak ottani lakosoknak ingyenes.
Amerikai középiskolába innen csak program keretében mehetsz ki, egyéni úton nem.
Írd be: középiskola külföldön
rengeteg találat lesz, nem olcsó kimenni; de az USA-ba máshogy nem lehet.
köszönöm.
ja nem akarok feltétlenül kimenni, csak kaptunk ösztöndíj ajánlatot 45 000 usd értékben. ez egy kicsit irreálisnak tűnik, úgyhogy érdekel, mennyire lehet sznob hely
nagyon sznob hely lehet
"The four most expensive schools for day students--Middlesex School and Concord Academy in Massachusetts, Hotchkiss School in Connecticut and Lawrenceville School in New Jersey--all charge more than $30,000 a year.
"
az efféle iskolák legfőbb "erénye" a
"VÁLOGATOTT" társaság....
Keveseknek adatik ilyen lehetőség, az az évi tandíj sok magyar családnak a házuk, és minden vagyonuk értéke..
Én mennék, akármilyen sznob is a hely; így nem tudom kifizetni, de ha én kapnék ösztöndíjat, nem haboznék..
Mert később is fog segíteni, ha egyetemre mész; nyelvtudásod jobb lesz, mint a legtöbb high school diplomás amerikaié, kapcsolatokat teremtesz..
köszönöm a válaszokat
az ösztöndíjat még nem kaptam meg, csak mutatta az angoltanárom. honlapja ha van is, nem tudok róla, pdf fájlban kaptam.
van egy barátnőm, aki amerikában egy hasonló költségű iskolába jár, és ő ismeri is ezt a szóban forgót, és ő azt mondta, hogy nagyon jó hely, és hogy nem közösítenek ki és nem néznek le, ha szegényebb vagy. ő 40 dollárt kap egy hónapra zsebpénznek.
Ez az ASSIST nevű szervezet lesz szerintem.
Vagy az UWC programja New-Mexicoban.
bocsánat kicsit el vagyok havazva (ez nem egy rossz szóvicc akar lenni, jaj)
de ha adtok egy e-mailcímet, elküldöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!