Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Ha erasmusra szeretnék jelentk...

Aurorahorvath kérdése:

Ha erasmusra szeretnék jelentkezni, csak arra a szakra jelentkezhetek, amelyiken vagyok?

Figyelt kérdés
ELTE-n vagyok japán szakos hallgató és érdekelne az Erasmus,de nem tudom hogy csak olyan egyetemre mehetek-e ahol van japán szak. Abban se vagyok biztos hogy van-e ilyen egyetem:(

dec. 12. 23:32
 1/4 anonim ***** válasza:
9%
Nincs erasmus amennyire tudom.
dec. 13. 03:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
#1: Alapítványi egyetemekre nincs.
dec. 13. 06:56
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

ELTE-n van Erasmus, illetve Nemzetközi Kreitmobilitás is, ha nem szeretnél Európán belül maradni.

[link]

[link]

Itt meg tudod nézni, hogy az adott pályázati időszakokban milyen pályázatok vannak kiírva, és ha van olyan, amilyen Neked kell, akkor tudsz rá jelentkezni.

Én már egyszer végigcsináltam ezt, megnyertem a pályázatot, aztán végül nem mentem a távol keletre tanulni, mert az Erasmus nem volt hajlandó finanszírozni az egész félévet, így 1 millió mínusszal jöttem volna haza, és csúsztam is volna, mivel utólag derült ki, hogy az egyetemen angolul csak Bsc -s képzések vannak (Msc-s vagyok), amit itthon nem fogadnak el kötválnak.

Ha van kérdésed a pályázattal kapcsolatban, valószínűleg tudok segíteni, keress nyugodtan.

dec. 13. 09:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is csak megerősíteni tudom hogy van erasmus, én most megyek harmadjára. (12 hónapot mehetsz még mielőtt valaki okoskodna) ELTE-ről. Egyébként ne itt kérdezz, hanem a honlapon olvasgass. Én nem írom le milyen szakon tanulok, de az enyém specifikus volt, pszichó karon voltam külföldön és nem pszichos vagyok, de nekem nem is volt egyenes tárgyelfogadtatás, csak szabadkreditbe ment. Nézz utána neked hogy megy.
tegnapelőtt 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!