Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Hogy tudnék Japánban továbbtan...

Hogy tudnék Japánban továbbtanulni?

Figyelt kérdés
Jelenleg 12.-es vagyok technikumban (közgazdaságon). Van egy emelt szintű angol érettségim és egy C1-es angol nyelvvizsgám. (a többi érettségit majd idén csinálom) és japánt már több mint 2 éve tanulom magántanárral is. Továbbtanulni mindenképp Japánban szeretnék de nemtudom hogy milyen egyetemek nyújtanak rá lehetőséget Magyarországon. Vagy utazzak ki és alapból ott kezdjek valamilyen egyetemen?

nov. 15. 13:00
 1/2 anonim ***** válasza:
97%
Károli Japán szak!:) nagyon jók a tanárok, szuper a közösség és rendszeresen mennek ki diákok minden évben!
nov. 15. 13:44
 2/2 anonim válasza:
83%
Kérdező, a kérdés az, hogy minek szeretnél továbbtanulni. Japánban is, mint Magyarországon, rengeteg lehetőség van. Ha maga a nyelv érdekel, akkor az első válaszoló tanàcsa tökèletes. Japán egy iszonyatosan zárkózott társadalom, a munka- magànélet egyensúly a béka segge alatt van. A félvéreket, külföldieket semmi esetre sem tartják egyenrangúnak. Maga a kultúrájuk nagyon érdekes, én is szeretem, gyönyörű tájak vannak ott, tiszteletreméltó, ahogy hozzààllnak mindenhez. Mégsem javaslom, hogy csak emiatt menj ilyen szakra, mert, ha megismered őket, szerintem csalódni fogsz. Én 8 évet dolgoztam velük, onnan a tapasztalat.
nov. 23. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!