Sebességes külföldről levelező oktatásban részt venni? Ha igen, egy pszichològia szakirányon milyen gyakran kell részt venni személyesen az oktatásban?
Kedves 2.
Most nézem, hogy a szòtár átìrta itt-ott, amit ìrtam. Igen valòban nem figyeltem,nyilván egy hivatalos levelet 2x átnézek, mielőtt elküldöm, és azt nem telefonról teszem.
Beszélek németül, de nem anyanyelvi szinten, B2.
Fernstudium itt is lehetséges de ahhoz is olykor utazni kell és havi 300-400€. Ezért gondolom, hogy a magyar egyetem olcsóbb lenne.
#6: Na ne viccelj már! Méghogy a pszichológia hobbi szak volna? Itt Magyarországon alig találsz már olyan pszichológust, akinek az óradíja 15 ezer alatt van. Tipikus a 15-20 ezer Ft/óra. Ez még rendes adózás és terembérlet megfizetése mellett is tisztes megélhetést nyújt itthon. S gondolom, Németországban sem rosszabb a pszichológusok anyagi megbecsülése.
A kérdezőnek pedig ajánlom, hogy számoljon rendesen utána a hazautazási költségeknek, mert lehet, hogy nem annyira olcsó mulatság hazautazgatni a konzultációkra és a vizsgákra. S abba is gondoljon bele, hogy egy hazautazással és visszautazással elveszik 1-1 teljes nap, ami a vizsgaidőszakban nagy érvágás. Ha pedig tartósan Németországban akar praktizálni, akkor a német diploma mindenképpen előny lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!