Van olyan egyetem/képzés Ausztriában ,ahol színésznek lehez tanulni?
szerintem mind fizetős, van egyetem ami kap állami támogatást, de kb minimum 300 eur/félévvel számolni kell. a keresett képzés (okj) neve ausbildung, de az is fizetős lesz.
az a baj amúgy, felsőfokon beszélsz németül, csak fogalmad sincs, miről. barátnőm színész, őt százsok jelentkezőből vették fel a 14 fős osztályába, van aki berlinből került bécsbe miután minden német nyelvű egyetemre felvételizett. nem úgy van, hogy bekopogsz hogy te szerepeltél a tanévzárón, és akkor gyorsan fel is vesznek. azt meg csendben jegyzem meg, hogy tudsz németül, de nem úgy, mint az anyanyelviek, ha esetleg találsz is egy iskolát, ami a pénzedre utazik minőség helyett, melyik színház fog téged választani, ha van valaki más is, akinek mondjuk nem kell két hét külön nyelvoktatást beiktatni, hogy autentikusan hangozzon a salzburgi karakter, akit játszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!