Milyen országba menjek továbbtanulni? Maradjak Magyarországon? Milyen szakra menjek?
Figyelt kérdés
Töri faktra jelentkeztem, 10-es vagyok, angolból b2 euroexam nyelvvizsgám van, németből c1 euroexam nyelvvizsgám van.
A diplomácia, pszichológia, jog érdekel, szeretek utazni, új emberekkel ismerkedni. Nagyon extrovertált személyiségem van. Iszonyú szorgalmas vagyok, 3 tantárgyból fogok emeltezni, amik remélhetőleg 90% fölöttiek lesznek. Milyen egyetemet/ szakot ajánlanátok nekem?
2024. máj. 4. 18:15
11/12 anonim válasza:
Akkor a matekra feküdj rá
Nem kell a nemzetközi gazdàlkodáshoz emelt szintű tudás de egy közép azért igen.
12/12 anonim válasza:
semmi nincs a középszintű matekérettségiben, amit átlagos emberi intelligenciával ne lehetne megoldani... forgasd sokat a függvénytáblát, és tanuld meg, melyik képletet hogy hívják és hol van kb. a feladatsor nagy része arról szól, hogy kiválasztod a megfelelőt, beírod a számokat a helyükre, és összeadsz, szorzol, kivonsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!